Project Manager & eMarketing Consultant voor Intermax

In dienst van Intermax was ik als Project Manager en eMarketing Consultant verantwoordelijk voor concept ontwikkeling, design en implementatie van diverse projecten. Daarnaast was ik tevens lid van het management team van Intermax, waarin ik assisteerde in de verdere professionalisering van de organisatie.

Als Project Manager heb ik diverse Concept & Design trajecten en implementatie projecten begeleid voor klanten als MSD, RTV West, Rotterdam Airport, Easy Mobile, Center Parcs, Neckermann en Parnassia.

Projecten varieerden van (re)design trajecten (Rotterdam Airport, product websites MSD) tot complete design en implementatie trajecten (RTV West, Parnassia). De implementatie trajecten varieerden van HTML implementatie (van bijv. campagne websites voor Neckermann en CenterParcs) tot CMS implementaties voor o.a. MSD en RTV West. Het CMS betrof het door Intermax zelf ontwikkeld Content Management Systeem.

Daarnaast hadIntermax in eigen beheer een mailapplicatie ontwikkeld waarmee professionele e-mail campagnes ontwikkeld en beheerd werden voor klanten als MSD, CenterParcs e.a.

Als eMarketing Consultant heb ik diverse organisaties begeleid bij het in gebruik nemen van hun website en de online marketing van hun initiatieven.

NB - Intermax is inmiddels niet meer actief als internetbureau, maar heeft zich gefocussed op professionele hostingdiensten.