Website en partner portal
namens Aviva Solutions

In opdracht van Aviva Solutions heb ik als Scrum Master de implementatie van de wereldwijde website en partner portaal voor Future Cleaning Technologies in Eindhoven begeleid.

FCT is een innovatieve speler in de schoonmaakindustrie. Zo zijn zij de bedenker en producent van de i-mop, een kleiner en sneller alternatief voor traditionele schrobmachines.

Bij Future Cleaning Technologies worden de retail en distributie partners in meer dan 60 landen als één grote i-team Global familie gezien.

Om de partners optimaal te ondersteunen is ingezet op het verbeteren van de service naar de distributeurs (door bijvoorbeeld het volledig digitaliseren van het orderproces en online afhandeling van service- en contactaanvragen) en het personaliseren van het productaanbod, zodat deze volledig kan worden aangepast aan de behoeftes van de lokale klant en/of distributeur.

Om dit mogelijk te maken is gekozen voor een compleet re-design van de website en de ontwikkeling van een klantenportaal.

De ontwikkeling door Aviva Solutions is gedaan o.b.v. Sitecore in combinatie met het Sitecore Experience Platform op een PaaS architectuur, waarbij koppelingen met Dynamics CRM en SharePoint zorgdragen voor integratie met de organisatie.